فروش نمایشگاه کتاب تهران تاکنون چقدر بوده است؟ (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) مانوئل گارسیا رولفو به «دنیای ژوراسیک» می‌رود امیر غفارمنش و مجتبی شفیعی «سینگل» می‌شوند! فصل جدید «صباهنگ» روی آنتن صبا + زمان پخش هوتن شکیبا: دوست داشتم در فیلم «طعم گیلاس» بازی کنم رضا عطاران در جشن تولد کیانوش عیاری + عکس اکران و دوبله زنده فیلم «اوپنهایمر» در سینما هویزه مشهد + زمان اکران پاسخ وزیر ارشاد درباره ساخت فیلم بدون مجوز رسول‌اف کنسرت «نمایش سیصد» «سهراب پورناظری» روی صحنه فیلم «چی دا» با بازی شهرام عبدلی در شبکه دو + زمان پخش اهدای جایزه «هلال طلایی» به سریال «آمرلی» با بازی مصطفی زمانی «مسخ نرگس» پروانه نمایش گرفت | نقش‌آفرینی جمشید هاشم‌پور در یک اثر معمایی محمد خزاعی دبیر چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر شد تخصیص بن یک‌میلیون‌تومانی خرید کتاب به خبرنگاران و فعالان رسانه «راجر کورمن» چهره بزرگ سینمای مستقل درگذشت ضرورت رویارویی مدرن با شاهنامه
سرخط خبرها

زمان تشییع و خاکسپاری «رضا طوفان» مشخص شد

  • کد خبر: ۲۰۰۶۹۶
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
زمان تشییع و خاکسپاری «رضا طوفان» مشخص شد
پیکر مرحوم رضا صفایی‌پور ۲۸ آذرماه به خانه ابدی بدرقه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز مراسم تشییع و خاکسپاری بازیگر قدیمی سینما، صبح روز سه‌شنبه در خانه سینما تشییع می‌شود.

طبق اعلام روابط عمومی خانه سینما، این مراسم ساعت ۹:۳۰ صبح در محل خانه سینما واقع در خیابان وصال برگزار خواهد شد و پیکر رضا صفایی‌پور به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع خواهد شد.

انجمن صنفی بازیگران سینما به مناسبت درگذشت این بازیگر پیام تسلیتی را به این شرح صادر کرده است:

 

««اوست همیشه زنده»

با نهایت تاسف و اندوه، درگذشت بازیگر پیشکسوت و همکار عزیزمان "رضا صفایی‌پور" (طوفان) را به خانواده‌ی محترم ایشان، به همکاران عزیز و به تمامی مردم ایران تسلیت عرض کرده و برای ایشان رحمت و آرامش الهی طلب می‌کنیم. پاییز غمناک امسال که همکاران عزیزی را از ما گرفته بود، در روز‌های پایانی خود، طوفان را هم با خود برد.»

رضا صفایی‌پور معروف به «رضا طوفان» متولد سال ۱۳۲۸ در تهران و فارغ التحصیل دیپلم رشته ادبی بود که فعالیت خود را با کشتی کج شروع کرد و بعد از چند مقام قهرمانی در ورزش، وارد سینما شد و با نام طوفان به شهرت رسید.

او فعالیت خود را به صورت جدی در سال ۱۳۴۲ وقتی که سال ۱۴ سن داشت آغاز کرد و به عنوان ورزشکار بدلکار در فیلم «ترس و تاریکی» محمد متوسلانی حضور یافت. سپس در سال ۱۳۴۸ با فیلم «قهرمانان» به کارگردانی ژان نگولسوک، محصول مشترک ایران و آمریکا، به عنوان بازیگر جلوی دوربین رفت و تا سال۱۳۵۵ در نزدیک به ۱۰ فیلم بازی کرد. وی با فیلم «میرزا کوچک خان» در سال ۱۳۶۲ به بازیگری برگشت و با حضور در فیلم‌های «فصل خاکستری»، «شکار در شب»، «پلاک» و «ضربه آخر» کم کم به شهرت رسید و در سال ۱۳۷۱ نیز با سریال «سیمرغ» وارد قاب تلویزیون شد.

از آثار سینمایی به فیلم‌های «سینه سرخ»، «خداحافظ سینما»، «سحرگاه پیروزی»، «چشم عقاب»، «شاهرگ»، «تهاجم»، «پاتک»، «جهنم سبز»، «حادثه در کندوان»، «خط آتش»، «مرضیه»، «آن‌ها هیچ کس را دوست ندارند»، «ضربه آخر»، «صلیب طلایی»، «پوتین»، «شکار خاموش»، «جمیل»، «کانی مانگا»، «پلاک»، «میرزا کوچک خان»، «شکار در شب»، «فصل خاکستری»، «انفجار»، «مردی در آتش»، «چشمان بسته»، «جنوبی»، «گریز از مرگ»، «هفت مرد دلاور»، «خر دجال»، «غلام ژاندارم»، «ترس و تاریکی» می‌توان اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->